About

[row]
[column md=”3″]
[/column]
[column md=”6″]
Torma Beatrix stilisztikai tervezéssel és vizuális koncepció kialakítással foglalkozik. Letisztult, aszketikus gondolkodását a mindenkori építészeti értékek tisztelete, a tér és fény viszonyában való gondolkodás, természetes anyaghasználat jellemzi. Szerzőként és előadóként elsősorban kulturális témákkal  foglalkozik, szakmai intézményekkel együttműködve. Sok éves tapasztalattal rendelkező stylist, munkái hazai és nemzetközi piacvezető magazinokban is fellelhetők. Portfóliója részét képezi enteriőrök tervezése, fotográfiai produkciók művészeti koncepciójának meghatározása, a vizuális kommunikáció területén az arculattervezés.

Személyes fotográfiáiban érzékeny és őszinte érdeklődéssel fordul a hagyományos kultúrák felé, portréi emberismeretről, megértésről tanúskodnak.

A mexikói San Miguel de Allendében, a Galeria Atotonilco kortárs és népművészeti galériában Gustavo Pérez keramikus művész kiállítását kísérték fényképei. (2014)

“Suvut” címet viselő, Mexikóban készített anyaga a hagyományos népművészet kortárs képzőművészetben történő továbbélését kutatja.

Az ősi, mexikói fazekas kultúra és a modern kerámia kapcsolatát bemutató fotósorozata a belgiumi Andenneben a Musée de la Céramique múzeumban volt látható. (2015)
[/column]
[column md=”3″]
[/column]
[/row]